Toenemende interesse voor ISO 22000 certificering bij bedrijven die recyclebare drinkbekers wassen

16 sep Toenemende interesse voor ISO 22000 certificering bij bedrijven die recyclebare drinkbekers wassen

Toenemende interesse voor ISO 22000 certificering bij bedrijven die recyclebare drinkbekers wassen

Steeds meer bedrijven die zich bezighouden met het wassen van recyclebare drinkbekers tonen interesse in de ISO 22000 certificering. Deze certificering, die gericht is op voedselveiligheid, biedt bedrijven de mogelijkheid om hun processen te optimaliseren en te voldoen aan internationale standaarden.

ISO 22000 is een wereldwijd erkende norm die bedrijven helpt om voedselveiligheidsrisico’s te identificeren en te beheersen. De norm is gebaseerd op de HACCP-principes en is toepasbaar op alle schakels in de voedselketen, inclusief bedrijven die schoonmaakdiensten leveren voor herbruikbare drinkbekers.

De groeiende vraag naar duurzame en veilige oplossingen heeft geleid tot een toename in het aantal bedrijven dat zich laat certificeren. “We zien een duidelijke trend waarbij bedrijven in de schoonmaaksector, vooral die zich richten op herbruikbare producten, steeds vaker kiezen voor ISO 22000 certificering,” aldus een woordvoerder van een certificeringsinstantie.

Bedrijven die deze certificering behalen, kunnen hun klanten beter garanderen dat hun producten veilig en hygiënisch zijn. Dit is vooral belangrijk in een tijd waarin consumenten steeds meer waarde hechten aan duurzaamheid en voedselveiligheid.

Met de toenemende aandacht voor milieuvriendelijke oplossingen en de noodzaak om aan strenge hygiënenormen te voldoen, lijkt de interesse in ISO 22000 certificering alleen maar verder te zullen groeien.

Wilt u ook aan de slag met ISO 22000 certificering, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.



Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?